Tentang Kami

Perusahaan kami

Jiangsu Grace Crafts Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan anu khusus dina produksi sareng penjualan témbok pabrik buatan.Perusahaan kami aya di Kota Zhenjiang, Propinsi Jiangsu, anu mikaresep lokasi geografis anu nguntungkeun sareng kaayaan lalu lintas anu merenah.

Naha Milih Kami

Produk urang ditiru pisan, warna realistis, anti ultraviolét, tahan seuneu, awét, ramah lingkungan sareng henteu bau.

pabrik-pic1

Aplikasi éksténsif

Tembok héjo jieunan kualitas luhur kami gampang dipasang sareng dijaga.Éta tiasa diterapkeun kana penghijauan kota, rékayasa lansekap, nyiptakeun lingkungan sareng desain komérsial ogé.Éta ogé loba dipaké dina exterior imah jeung tembok interior, roofs, balconies, téras, guardrails, isolasi buruan, jsb.

pabrik-pic2

Tim profésional

Perusahaan kami ngagaduhan tim desain anu dewasa sareng tim produksi profésional anu ngamungkinkeun kami nyayogikeun desain anu saé sareng jasa anu disaluyukeun dumasar kana sarat konsumén urang.Produk kami diakui sareng dipercaya ku pangguna di bumi sareng di luar negeri.Aranjeunna tiasa nyumponan kabutuhan parobihan ékonomi sareng masarakat.

pabrik-pic5

Proyék kami

Tembok tutuwuhan jieunan dirancang ku parusahaan urang geus dilarapkeun ka supermarket Wal-Kemranjén, Auchan, Suning Plaza, Yaohan jeung mall balanja badag lianna jeung supermarket.Proyék rékayasa kota anu kami miluan sapertos penghijauan viaduct Zhenjiang, hiasan alun-alun kota sareng penghijauan gedong kantor pamaréntahan dipuji ku masarakat.

Profil Perusahaan

Miheulaan parusahaan urang éta Dantu Changfeng Konstruksi Bahan Kilang kitu, nu diadegkeun dina 2000. Sanggeus leuwih ti 20 taun pangwangunan, parusahaan urang boga leuwih ti 200 pagawé, ngawengku aréa konstruksi 2.000 méter pasagi.Urang sorangan leuwih ti 50 sét mesin suntik molding profésional.Leuwih taun, urang geus diékspor ka leuwih ti 100 nagara di Éropa jeung Amérika.Kami parantos ngadegkeun hubungan bisnis anu stabil sareng jangka panjang sareng seueur pangecér sareng agén dina 20 taun ka pengker.

Diadegkeun dina
Pagawé
Méter pasagi
Nagara-nagara

Pidéo Perusahaan

Kami parantos nyayogikeun klien kami alternatif anu saé pikeun hiasan alami salami sababaraha dekade.Kami tujuanana pikeun ngawangun merek profésional témbok pabrik buatan di bumi sareng di luar negeri.Kami komitmen pikeun nyiptakeun lingkungan anu langkung saé sareng nawiskeun langkung seueur pilihan pikeun kabutuhan manusa.

Sertipikat

  • cer1
  • cer2
  • cer3
  • cer4
  • cer5
  • cer5
  • cer5
  • cer5