Warta

  • Kumaha Milih Wreath jieunan Sampurna Pikeun Panto Anjeun

    Kumaha Milih Wreath jieunan Sampurna Pikeun Panto Anjeun

    Lamun datang ka hiasan libur pikeun panto, loba jalma bisa mikir dina wreaths jieunan.Wreath jieunan mangrupikeun cara anu saé pikeun nambihan suasana perayaan kana hiasan panto anjeun ogé nambihan warna-warni kana jalan masuk anjeun.Aya seueur jinis f ...
    Maca deui
  • Kumaha miara tutuwuhan jieunan

    Kumaha miara tutuwuhan jieunan

    Tutuwuhan jieunan mangrupakeun cara nu sae pikeun mawa sababaraha hirup jeung warna ka imah anjeun utamana lamun anjeun pikahariwangeun ngeunaan "kaahlian berkebun" anjeun kusabab kurang ramo héjo pikeun ngajaga houseplant hirup.Anjeun henteu nyalira.Kapanggih yén seueur jalma anu maéhan sababaraha ...
    Maca deui
  • Tembok Héjo-Pilihan Pangalusna Anjeun Pikeun Kantor

    Tembok Héjo-Pilihan Pangalusna Anjeun Pikeun Kantor

    Éta janten langkung umum yén perusahaan nganggo témbok héjo dina desain kantor.Salaku conto, nempatkeun témbok héjo di kantor, ruang rapat atanapi resepsi.Sababaraha pausahaan balik pikeun hirup témbok héjo.Acan aya ogé perusahaan anu milih témbok kalayan artifisial ...
    Maca deui
  • Aplikasi lega tina Tutuwuhan Palsu

    Aplikasi lega tina Tutuwuhan Palsu

    Tutuwuhan palsu ngagaduhan aplikasi anu lega dina hiasan bahan wangunan sareng industri patung bentang.Di hiji sisi, aranjeunna bisa nutupan tembok tilu diménsi sarta guardrails of villas, partitions samentara pikeun konstruksi rékayasa, jandéla stan, jsb Eta mantuan t ...
    Maca deui
  • Keunggulan Tembok Hijau Buatan

    Keunggulan Tembok Hijau Buatan

    Tutuwuhan jieunan dirancang jeung dijieun ku teknisi ngagunakeun bahan baku simulasi tinggi pikeun niru bentuk jeung penampilan tutuwuhan nyata.Aranjeunna beunghar ku rupa-rupa sareng gaya.Tembok héjo jieunan nyaéta kombinasi daun sareng kembang jieunan.ABDI...
    Maca deui
  • Naon Mangpaat Tembok Tumbuhan Buatan

    Naon Mangpaat Tembok Tumbuhan Buatan

    Greening tilu diménsi muncul beuki populér di wangunan kota.Urang bisa ningali beuki loba tutuwuhan héjo subur dina kolom sasak, passages, guardrails, tembok jeung tempat séjén.Éta témbok tutuwuhan.Numutkeun bahan anu béda, témbok pepelakan tiasa dibagi kana ...
    Maca deui
  • Tembok Héjo Tiruan Ngarobah Kahirupan Urang Jeung Lingkungan

    Tembok Héjo Tiruan Ngarobah Kahirupan Urang Jeung Lingkungan

    Upami anjeun sono ka musim semi sareng usum panas, naha masih aya héjo dina usum gugur sareng usum tiis?Kalayan kamajuan masarakat anu gancang, urbanisasi sareng wirahma modéren ningkatkeun tekanan pikeun jalma.Leumpang ngaliwatan gedong kalayan kaca sareng semén ka tempat dimana anjeun ...
    Maca deui
  • Warta Panganyarna Ngeunaan Grace

    Warta Panganyarna Ngeunaan Grace

    1. Jiangsu Grace Karajinan Co., Ltd nyandak bagian dina 57th Nasional Seni jeung Karajinan tutuwuhan jieunan sarta ngarojong suplai Pameran di ahir Maret di Chongqing.Perwakilan asosiasi Seni sareng karajinan (industri) di sababaraha propinsi sareng kota ogé nganjang ka...
    Maca deui