Produk

  • Outdoor Anti UV Quality 3-5 Taun Tembok Plant nangtung

    Outdoor Anti UV Quality 3-5 Taun Tembok Plant nangtung

    1. Pangropéa Free
    2. UV ditangtayungan
    3. Seuneu Dipeunteun
    4. Desain ultra-realistis
    Tembok tutuwuhan nangtung tina Grace Crafts néwak warna sareng bentuk anu réalistis tina pepelakan nyata.Dedaunan anu stabil UV tahan kaéndahan sareng ngajamin luntur minimal.

  • Hirup Tembok Tangkuban Tembok Luar

    Hirup Tembok Tangkuban Tembok Luar

    Tembok hirup jieunan mangrupikeun jinis téknologi hiasan témbok.Ieu mangrupikeun cara anu saé pikeun mawa greenery ka bumi, kebon atanapi kantor anjeun sareng nyegerkeun rohangan.Éta bisa nyieun wangunan leuwih energetic.

  • MILAN Matt jieunan Boxwood Panel

    MILAN Matt jieunan Boxwood Panel

    Panel boxwood jieunan nyiptakeun privasi anu aheng atanapi layar angin. Masing-masing panel 50 cm x 50 cm anu didamel gaduh kembang pink realistis anu langsung narik perhatian masarakat.Paké sababaraha panels babarengan pikeun backdrop témbok nu ngeusi spasi anjeun kalayan kembang anca sarta greenery.Éta ogé karya landscaping sampurna pikeun duanana decors indoor na outdoor.

  • Simulated Tembok Plant Taman nangtung

    Simulated Tembok Plant Taman nangtung

    Indoor / outdoor cocog, gampang dipasang, kacida-lifelike, durability kuat.
    Grace 100 cm ku 100 cm panel témbok 3D jieunan boga softness tinggi jeung élastisitas alus.Aranjeunna moal kapangaruhan ku iklim pisan.Éta bisa dipaké dina tiis, suhu luhur sarta wewengkon iklim ekstrim lianna.Ku kituna, maranéhna bakal dipaké pikeun lila tur mantuan pikeun ngahemat waragad.

  • Boxwood pager hirup Panel jieunan Héjo Jukut Tembok jero rohangan

    Boxwood pager hirup Panel jieunan Héjo Jukut Tembok jero rohangan

    Tembok Jukut Héjo jieunan ogé katelah panel boxwood jieunan.Aranjeunna nyiptakeun privasi anu aheng atanapi layar angin. Panel 50 cm x 50 cm kami gaduh kembang bodas realistis sareng dedaunan anu langsung narik perhatian masarakat.Anggo sababaraha panel babarengan pikeun latar témbok anu ngajantenkeun bumi & kebon anjeun katingali saé sareng seger.

  • Grace Faux Plant Panels témbok decor

    Grace Faux Plant Panels témbok decor

    • pangropéa bébas
    • standar SGS
    • instalasi Gancang jeung gampang
    • Daun maple Ultra-lifelike
    Nalika anjeun ngahias pager, balkon atanapi témbok anjeun, panel tutuwuhan palsu mangrupikeun pilihan anu saé pikeun kéngingkeun hasil instan.Aranjeunna ngabantosan nyiptakeun kebon nangtung anu dampak luhur anu ngeusian rohangan anjeun kalayan greenery anu endah.Panel témbok héjo kami masihan anjeun tampilan alam anu sampurna.

  • Panonpoé Ditangtayungan Palsu Tembok Hiasan Tutuwuhan Pikeun Backdrops

    Panonpoé Ditangtayungan Palsu Tembok Hiasan Tutuwuhan Pikeun Backdrops

    tutuwuhan hiasan témbok palsu ogé katelah panels boxwood jieunan.Aranjeunna nyiptakeun privasi anu aheng atanapi layar angin. Masing-masing panel 50 cm x 50 cm anu didamel gaduh kembang pink realistis anu langsung narik perhatian masarakat.Paké sababaraha panels babarengan pikeun backdrop témbok nu ngeusi spasi anjeun kalayan kembang anca sarta greenery.Éta ogé karya landscaping sampurna pikeun duanana decors indoor na outdoor.

  • Jieunan Jukut Mat Plastik Tangkuban Parahu Pikeun Landscaping

    Jieunan Jukut Mat Plastik Tangkuban Parahu Pikeun Landscaping

    • diudar-tahan
    • instalasi DIY
    • Gampang pikeun nyambungkeun panels
    Diwangun ku daun kayu putih jeung sabina chinensis
    Grace mat jukut jieunan bisa gampang motong sarta napel substrat nanaon.Anjeun tiasa DIY témbok anjeun nyalira kalayan daun sareng kembang palsu anu béda.Produk kami leres-leres sareng didamel tina bahan kualitas luhur.Éta sadayana distabilkeun UV, hartosna ngirangan warna luntur anu nyababkeun umur panjang.

  • Tembok Héjo jieunan 50 x 50 CM Taman nangtung

    Tembok Héjo jieunan 50 x 50 CM Taman nangtung

    Tembok héjo jieunan parantos janten tren anyar dina taun-taun ayeuna.Hal ieu loba dilarapkeun dina walkways, wewengkon gawé kantor, témbok hotél, meja panarimaan, backdrop fotografi kawinan, jsb Jeung harga nu lumrah, éta nawarkeun kami cara ongkos-efisien pikeun ngaronjatkeun nilai harta urang.Tembok héjo jieunan gampang dipasang.Unggal panel témbok boga konektor interlocking.Anjeun malah tiasa ngabentuk panel kana ukuran anu dipikahoyong ku ngagunakeun gunting.

  • Artificial Floral Wreath Handcrafted Garland Pikeun Door Wall Decor

    Artificial Floral Wreath Handcrafted Garland Pikeun Door Wall Decor

    1. gelar High simulasi
    2. craftsmanship tepat kalawan kualitas luhur
    3. Desain ngaropéa nu katampa
    Grace Artificial wreath diwangun ku daun héjo subur jeung kembang kawas seger.Gampang ngagantung sareng tampilan.Anjeun tiasa ngahias panto atanapi témbok anjeun nganggo karangan kembang anu éndah ieu pikeun ngahias Natal, kawinan atanapi Taun Anyar.Aranjeunna bakal naekeun atmosfir festive dina cara quickest.

  • Gantung Ponggawa Daun Karangan Bunga Pikeun Festival

    Gantung Ponggawa Daun Karangan Bunga Pikeun Festival

    1. penampilan subur tur geulis
    2. Vividly dimodelkeun jeung daun jeruk
    3. Merlukeun euweuh usaha pikeun pangropéa
    wreaths jieunan kami cocog pikeun ngagantung dina tembok, doorways na jandéla.Éta sadia dina kelir béda jeung ukuran.Hasilna, aranjeunna nawiskeun kamungkinan hiasan sajajalan.Ngan gantungkeun aranjeunna, ngantepkeun karangan kembang anu éndah pikeun ngahaneutan suasana ruang tamu anjeun sareng langsung ngaluarkeun suasana festival.

  • Ramah lingkungan simulasi tutuwuhan héjo taman jieunan

    Ramah lingkungan simulasi tutuwuhan héjo taman jieunan

    Kategori taman nangtung jieunan nyaéta produk témbok héjo wawakil kami anu nunjukkeun kreativitas sareng kasenian.Grace Crafts komitmen pikeun ngahijikeun pamandangan témbok héjo jieunan anu sampurna kana kahirupan anjeun.Ku ngadegkeun rohangan seni kreatif sareng ruang tamu anu harmonis, Grace Crafts ngajantenkeun carita Taman janten kanyataan pikeun terangkeun rohangan anjeun.Kalayan kamampuan R&D anu terus-terusan sareng kuat, kami komitmen pikeun ngembangkeun kebon impian tina témbok Taman Vertikal Artifisial, urang tiasa ngaropea produk témbok héjo nangtung anu béda-béda pikeun ngabeungharan garis produk sareng ngaktifkeun para nasabah pikeun mangtaun langkung pangsa pasar.

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2