Grace Faux Plant Panels témbok decor

Katerangan pondok:

• pangropéa bébas
• standar SGS
• instalasi Gancang jeung gampang
• Daun maple Ultra-lifelike
Nalika anjeun ngahias pager, balkon atanapi témbok anjeun, panel tutuwuhan palsu mangrupikeun pilihan anu saé pikeun kéngingkeun hasil instan.Aranjeunna ngabantosan nyiptakeun kebon nangtung anu dampak luhur anu ngeusian rohangan anjeun kalayan greenery anu endah.Panel témbok héjo kami masihan anjeun tampilan alam anu sampurna.


Rincian produk

Tag produk

Émbaran produk

Bawa énergi sareng warna-warna cerah ka rohangan anjeun nganggo panél pepelakan palsu anu padet sareng berdaun.Kalayan kombinasi warna anu éndah sareng pangaruh 3D anu luar biasa, panel kualitas luhur kami mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun nyegerkeun setélan anjeun.Nalika anjeun kaganggu ku témbok atanapi siling anu awon sareng rusak, panel fleksibel kami mangrupikeun naon anu anjeun peryogikeun pikeun topéng cacad.

faux-plant-panel-5
faux-plant-panel-7
faux-plant-panel-6
ID produk G717104B
Beurat 550g
Diménsi 50 x 50 cm
Produsén Rahmat
Warna Warna ngaropéa
Bahan PE impor anyar
Garansi 4-5 taun
Ukuran bungkusan 52x52x35cm atawa ngaropéa
Bungkusan 14pcs per karton
Waktos prosés 2-4 minggu
Kajadian Wisuda, Lebaran, Poé Indung, Poé Bapa, Taun Anyar, Syukuran, Poé Valentine, jsb.
Kaunggulan tingkat luhur simulasi;kakuatan super anti sepuh tur anti fading;lalawanan UV.
Kustomisasi Bisa ditarima

Parentah perawatan

Sadayana terang yén pepelakan nyata peryogi pangropéa sareng ogé pepelakan jieunan.Sakali dipasang, pepelakan sareng tembok palsu ampir bébas pangropéa tapi peryogi beberesih sareng perbaikan.Turutan tungtunan saderhana ieu pikeun manjangkeun penampilan sareng umur hirup pepelakan jieunan sareng témbok hirup anjeun.

1. Anjeun bisa jadi kudu ngabersihan indoor témbok hirup jieunan anjeun unggal6 bulan.Kantun nganggo akelap-kelippikeun ngusap daun, sarta pikeun sagala lebu nekad make alawon beueus.
2. Pikeun tembok jieunan outdoor, urang bisa ngumbah langsung ku cai ku ngagunakeun aselang kebon.

bersih-parabot

3. Lamun daunna layu atawa gugur, kakara beresih jeung garing, tuluy selapkeun deui ka tempat asal.Sakapeung, anjeun panginten peryoginapel ngalembereh panas or ikatan kabelpikeun nempatkeun deui lamun interfaces rusak.
4. Aya kalana, sababaraha twigs bisa layu atawa gugur.Urang tiasa ngalereskeun ranting kalayan agun pokok.

perbaikan-parabot

Catetan
1. Ulah make bahan kimia.
2. Ulah make gaya kaleuleuwihan bari ngumbah.
3. Ladders dipikabutuh pikeun meresihan témbok hirup nangtung badag.
4. Warna tutuwuhan fading lamun diperlukeun.


  • saméméhna:
  • Teras: