Outdoor Anti UV Quality 3-5 Taun Tembok Plant nangtung

Katerangan pondok:

1. Pangropéa Gratis
2. UV ditangtayungan
3. Seuneu Dipeunteun
4. Desain ultra-realistis
Tembok tutuwuhan nangtung tina Grace Crafts néwak warna sareng bentuk anu réalistis tina pepelakan nyata.Dedaunan anu stabil UV tahan kaéndahan sareng ngajamin luntur minimal.


Rincian produk

Tag produk

Katerangan

Tembok tutuwuhan nangtung jieunan tiasa gampang dipasang di jero ruangan sareng di luar.Tembok ieu didamel ku panél pepelakan anu dihubungkeun sacara lancar anu aya dina sababaraha gaya.Éta mangrupikeun proyék DIY anu sampurna pikeun dipasang tanpa seueur teuing alat atanapi perbaikan khusus.Anjeun tiasa sacara gampil kéngingkeun barang-barang éta ti toko hardware lokal anjeun.

témbok tutuwuhan nangtung anti-uv 5
témbok tutuwuhan nangtung anti-uv 4
témbok tutuwuhan nangtung anti-uv 2

Fitur produk

Ngaran Brand RAHMAT
Pangukuran 100 x 100 cm
Rujukan Warna Héjo bodas
Bahan PE
Kaunggulan UV jeung seuneu dipeunteun
Saumur hirup 4-5 taun
Ukuran bungkusan Ukuran 101 x 52 x 35 cm
Bungkusan karton 5 panels
Aplikasi Hiasan daérah umum sapertos roff teffaces, kantor, bandara, jsb.
Pangiriman Ku laut, karéta api jeung hawa.
Kustomisasi Bisa ditarima

Keunggulan Kami

Bahan Premium:Urang make bahan refined diimpor dina produksi guna mastikeun produk urang boga warna alam nyata jeung durability kuat.
Pamastian kualitas:panels témbok jukut jieunan urang anu SGS Certified sarta ramah lingkungan sarta non-toksik.Aranjeunna parantos lulus Tes Sepuh Cahaya dina paparan panonpoé.
Pangalaman loba pisan:Simkuring gaduh désainer profésional sarta pagawe terampil kalawan leuwih ti 20 taun pangalaman produksi nu kami bangga pisan.

héjo-témbok-hiasan

  • saméméhna:
  • Teras: