Anti UV jieunan Tembok Plant Jeung Retardasi Seuneu

Katerangan pondok:

Tembok tutuwuhan jieunan mangrupakeun jenis téhnologi hiasan témbok, nu geus laun dipaké ku jalma dina taun panganyarna.Éta ogé disebut salaku témbok héjo jieunan anu ngaleungitkeun larangan taneuh sareng tiasa dipasang dina grids sareng bahan sanés tanpa ngancurkeun struktur témbok asli.Panel témbok kami tahan sinar panonpoé sareng awét.Aranjeunna henteu layu atanapi luntur, bahkan dina kaayaan luar anu parah pisan.


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi produk

Tipe G718012B
Ukuran 100 x 100 cm
Beurat 3,3 kg
Warna Tembok kembang héjo
Bahan 80% diimpor bahan pe anyar
Kaunggulan Warna caang, anti UV, ngawangun biasa, grid kuat, kapadetan kandel sarta daya tahan.
Saumur hirup 4-5 taun
Ukuran bungkusan Ukuran 101 x 52 x 35 cm
Bungkusan Qty 5pcs per karton
Rohangan Kamar Hiasan témbok jero ruangan sareng luar
Angkutan Ku laut, karéta api jeung hawa.
Palayanan jasa OEM jeung ODM

Panjelasan Produk

jieunan-tutuwuhan-témbok-G718012B-4
jieunan-tutuwuhan-témbok-G718012B-2
jieunan-tutuwuhan-témbok-G718012B-5

Tembok tutuwuhan jieunan nyaéta témbok dihias ku tutuwuhan simulasi tinggi.Éta ngagunakeun kamiripan antara pepelakan palsu sareng pepelakan nyata pikeun ngahontal pangaruh témbok pepelakan anu leres atanapi pangaruh anu henteu tiasa dicapai tina pepelakan nyata pikeun nyumponan ngungudag jalma tina épék alam.
Numutkeun sarat lingkungan béda, kami geus dirancang témbok jieunan kalayan sagala rupa wangun jeung jangkung staggered.Kalayan desain anu tahan lama sareng daya tahan, témbok pabrik simulasi kami mangrupikeun solusi idéal pikeun ngarobih lingkungan rohangan pribadi sareng umum.

Standar kualitas

tés UV

Kami diuji sareng disertipikasi pikeun Light Aging Test-UV Exposure (Test Method ASTM G154-16 Cycle 1).Saatos paparan UV 1500h, teu aya parobahan anu atra dina penampilan.Pariksa kamilaporan tés SGS.➶

saméméh-test

Sateuacan ujian

nutup-up-sanggeus-test

The nutup-up sanggeus ujian

tés-sampel-1

Kasalametan

Panel kami nyumponan standar kaamanan anu ketat tina RoHS Directive (EU) 2015/863 anu ngarobih Annex ii kana Directive 2011/65/EU.Aranjeunna leres-leres aman sareng ramah lingkungan.Tempo langkung seueur ngeunaan uranglaporan tés.➶

Daya tahan

Tembok héjo kami didamel tina poliétilén dénsitas tinggi super-kuat.Beda sareng batur anu nganggo plastik daur ulang anu layu dina sababaraha bulan, panel témbok kami henteu layu atanapi luntur.

PE

  • saméméhna:
  • Teras: