Boxwood Hedges jieunan Panels Héjo Jukut Tembok Hiasan Tembok tutuwuhan jieunan

Katerangan pondok:

Panel témbok jukut jieunan kalebet salah sahiji jinis témbok hiasan anu ngamungkinkeun jalma hirup di lingkungan anu langkung caket sareng alam.Dibandingkeun sareng pepelakan nyata, pepelakan palsu henteu diwatesan ku taneuh, cai, cuaca atanapi bahkan rohangan.Aranjeunna gaduh ciri résistansi UV, buktina Uap, non-deformasi sareng henteu karacunan.Anjeun tiasa ngahias témbok anjeun kalayan panel témbok héjo anu elegan, aranjeunna gampang dipasang.


Rincian produk

Tag produk

Émbaran produk

Bawa tanaga sareng warna anu kuat ka rohangan anjeun kalayan terang sareng berdaun kamipanel pager hirup boxwood jieunan.Kalayan kombinasi warna anu éndah sareng pangaruh 3D anu luar biasa, panel kualitas luhur kami mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun nyegerkeun setélan anjeun.Nalika anjeun kaganggu ku témbok atanapi siling anu awon sareng rusak, panel fleksibel kami mangrupikeun naon anu anjeun peryogikeun pikeun topéng cacad.

jieunan-boxwood-hedges-2
jieunan-boxwood-hedges-3
jieunan-boxwood-hedges-4
Barang Boxwood Hedges jieunan Panels Héjo Jukut Tembok Hiasan Tembok tutuwuhan jieunan
Diménsi 50 x 50 cm
Produsén Rahmat
Warna Warna ngaropéa
Bahan PE
Garansi 4-5 taun
Ukuran bungkusan 52x52x35cm atawa ngaropéa
Bungkusan 14pcs per karton
Waktos prosés 2-4 minggu
Kajadian Wisuda, Lebaran, Poé Indung, Poé Bapa, Taun Anyar, Syukuran, Poé Valentine, jsb.
Kaunggulan tingkat luhur simulasi;kakuatan super anti sepuh tur anti fading;lalawanan UV.

Parentah perawatan

Sadayana terang yén pepelakan nyata peryogi pangropéa sareng ogé pepelakan jieunan.Sakali dipasang, pepelakan sareng tembok palsu ampir bébas pangropéa tapi peryogi beberesih sareng perbaikan.Turutan tungtunan saderhana ieu pikeun manjangkeun penampilan sareng umur hirup pepelakan jieunan sareng témbok hirup anjeun.

1. Anjeun bisa jadi kudu ngabersihan indoor témbok hirup jieunan anjeun unggal6 bulan.Kantun nganggo akelap-kelippikeun ngusap daun, sarta pikeun sagala lebu nekad make alawon beueus.
2. Pikeun tembok jieunan outdoor, urang bisa ngumbah langsung ku cai ku ngagunakeun aselang kebon.

bersih-parabot

3. Lamun daunna layu atawa gugur, kakara beresih jeung garing, tuluy selapkeun deui ka tempat asal.Sakapeung, anjeun panginten peryoginapel ngalembereh panas or ikatan kabelpikeun nempatkeun deui lamun interfaces rusak.
4. Aya kalana, sababaraha twigs bisa layu atawa gugur.Urang tiasa ngalereskeun ranting kalayan agun pokok.

perbaikan-parabot

Catetan
1. Ulah make bahan kimia.
2. Ulah make gaya kaleuleuwihan bari ngumbah.
3. Ladders dipikabutuh pikeun meresihan témbok hirup nangtung badag.
4. Warna tutuwuhan fading lamun diperlukeun.


  • saméméhna:
  • Teras: