Simulated Tembok Plant Taman nangtung

Katerangan pondok:

Indoor / outdoor cocog, gampang dipasang, kacida-lifelike, durability kuat.
Grace 100 cm ku 100 cm panel témbok 3D jieunan boga softness tinggi jeung élastisitas alus.Aranjeunna moal kapangaruhan ku iklim pisan.Éta bisa dipaké dina tiis, suhu luhur sarta wewengkon iklim ekstrim lianna.Ku kituna, maranéhna bakal dipaké pikeun lila tur mantuan pikeun ngahemat waragad.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Taman nangtung simulasi dirancang pikeun aplikasi interior sareng éksternal.Ieu mangrupa produk inovatif pikeun tempo intents jeung tujuan béda.Éta ogé katelah Wallpaper Tutuwuhan anu hartosna tiasa dianggo dina permukaan melengkung sareng tiasa dipotong pikeun nyocogkeun rohangan naon waé kusabab kalenturan anu kuat.Dijieun dina kaku, panels héjo urang bisa dipaké pikeun nyieun tembok héjo sarta layar visual.Anjeun tiasa ngalereskeun aranjeunna kana hateup, tembok atanapi ceilings, bentukna kana hotél kolam renang cabanas atawa pakéan nepi ka landscapes greening urban kalawan kuantitas badag rupa panels témbok jukut.

Fitur produk

Barang Simulated Tembok Plant Taman nangtung
Pangukuran 100 x 100 cm
Rujukan Warna Héjo
Bahan PE
Kaunggulan UV jeung Résistansi seuneu
Saumur hirup 4-5 taun
Ukuran bungkusan Ukuran 101 x 52 x 35 cm
Bungkusan karton 5 panels
Aplikasi Hiasan imah, kantor, kawinan, hotél, bandara, jsb.
Pangiriman Ku laut, karéta api jeung hawa.
Kustomisasi Bisa ditarima

Aplikasi Produk

témbok héjo jero ruangan 1
témbok héjo jero ruangan 2

Dirojong ku grup kerja anu kacida maju sareng terampil, kami tiasa nawiskeun anjeun dukungan téknis boh pra-penjualan sareng saatos penjualan.Kami bakal janten mitra anu dipercaya sareng supplier témbok pabrik buatan di China.Kami nyayogikeun jasa OEM&ODM pikeun nyumponan kabutuhan palanggan anu béda-béda.Urang tulus miharep boga kasempetan pikeun pendak sareng anjeun tur tingal kumaha urang tiasa mantuan Anjeun salajengna bisnis Anjeun sorangan.


  • saméméhna:
  • Teras: