Tiruan Yucca Daun Panels Indoor Jeung Outdoor Hiasan

Katerangan pondok:

Panel témbok jukut jieunan milik salah sahiji jenis témbok hiasan anu ngamungkinkeun jalma hirup di lingkungan hirup anu caket sareng alam.Dibandingkeun sareng pepelakan asli, pepelakan palsu henteu diwatesan ku taneuh, cai atanapi cuaca.Aranjeunna gaduh ciri résistansi UV, buktina Uap, non-deformasi sareng henteu karacunan.Ngahias témbok anjeun kalayan panel témbok héjo anu elegan, aranjeunna gampang dipasang.


Rincian produk

Tag produk

Rincian konci

Modél G718039
Ukuran 100 x 100 cm
Beurat Kira-kira.3,5 KGS
Warna sadia Sarua jeung poto
Bahan Utama 100% PE Anyar
Garansi 4-5 taun
Ukuran bungkusan Ukuran 101 x 52 x 35 cm
Bungkusan 5 PCS/CTN
Ngagunakeun Ruang tamu, aréa gawé kantor, hotél béntang, réstoran, jsb.
Kajadian Poé April Fool, Balik Sakola, Taun Anyar Cina, Natal, Poé Bumi, Paskah, jsb.
Fungsi Screening privasi, desain taman, proyék lansekap, hiasan indoor & outdoor.
jieunan-yucca-daun-panels-6
jieunan-yucca-daun-panels-7
jieunan-yucca-daun-panels-5

Rekomendasi instalasi

Kumaha carana masang panel jukut boxwood jieunan dina témbok?Mangga tuturkeun léngkah-léngkah ieu di handap:

Lengkah 1. Pangukuran
Ukur ukuran témbok dimana témbok pabrik kedah dipasang nganggo pita ukur.Jieun kaluar kuantitas akurat tina kawat bolong jeung panels diperlukeun.

pita-ukur
témbok-ukur
témbok-ukur-1

Lengkah 2. Ngalereskeun kawat bolong kana témbok
Potong kawat bolong kana ukuran anu pas dumasar kana ukuran témbok.Cirian posisi punching dina témbok.Bor liang dina posisi ditandaan ku bor listrik.Selapkeun screw ékspansi kana unggal liang tur ketok screw dina kalawan palu.Pasang kawat bolong kana témbok.Paké rengkuh pikeun nutupan nut.Ku cara kieu, kawat bolong tiasa dibenerkeun pageuh.

kawat-jaring
bor-liang
nutupan-nu-nut

Lengkah 3. Nyambungkeun panels
Paké mékanisme snap konci pikeun interlocking panels.Gabungkeun panels babarengan pikeun ukuran anu cocog dina arah anu sami.

snap-konci
nyambung-1
nyambung-2

Hambalan 4. Fastening nu panels
Paké dasi kabel pikeun nyepetkeun panels kana kawat bolong sarta motong kaluar kaleuwihan bagian dasi zip ku sapasang gunting.Pakéan témbok sareng dedaunan sareng kembang tambahan saatos panél parantos dipasang.Méakkeun sababaraha waktos ruffling jeung bending tutuwuhan pikeun katingal alam.

kabel-dasi
motongan
témbok hirup

Ku cara kieu, témbok tutuwuhan jieunan hirup dipasang.Upami anjeun ngagaduhan masalah nalika instalasi, manggataros Kamipikeun nasihat.


  • saméméhna:
  • Teras: