Ramah lingkungan simulasi tutuwuhan héjo taman jieunan

Katerangan pondok:

Kategori taman nangtung jieunan nyaéta produk témbok héjo wawakil kami anu nunjukkeun kreativitas sareng kasenian.Grace Crafts komitmen pikeun ngahijikeun pamandangan témbok héjo jieunan anu sampurna kana kahirupan anjeun.Ku ngadegkeun rohangan seni kreatif sareng ruang tamu anu harmonis, Grace Crafts ngajantenkeun carita Taman janten kanyataan pikeun terangkeun rohangan anjeun.Kalayan kamampuan R&D anu terus-terusan sareng kuat, kami komitmen pikeun ngembangkeun kebon impian tina témbok Taman Vertikal Artifisial, urang tiasa ngaropea produk témbok héjo nangtung anu béda-béda pikeun ngabeungharan garis produk sareng ngaktifkeun para nasabah pikeun mangtaun langkung pangsa pasar.


Rincian produk

Tag produk

Fitur produk

11
10
09
Barang Ramah lingkungan simulasi tutuwuhan héjo taman jieunan
Ngaran Brand RAHMAT
Pangukuran 100 x 100 cm
Rujukan Warna Héjo, bodas jeung konéng
Bahan PE
Kaunggulan UV jeung Résistansi seuneu
Saumur hirup 4-5 taun
Ukuran bungkusan Ukuran 101 x 52 x 35 cm
Bungkusan karton 5 panels
Aplikasi Hiasan imah, kantor, kawinan, hotél, bandara, jsb.
Pangiriman Ku laut, karéta api jeung hawa.

Keunggulan Kami

Bahan Premium:Urang make bahan refined diimpor dina produksi guna mastikeun produk urang boga warna alam nyata jeung durability kuat.
Pamastian kualitas:panels témbok jukut jieunan urang anu SGS Certified sarta ramah lingkungan sarta non-toksik.Aranjeunna parantos lulus Tes Sepuh Cahaya dina paparan panonpoé.
Pangalaman loba pisan:Simkuring gaduh désainer profésional sarta pagawe terampil kalawan leuwih ti 20 taun pangalaman produksi nu urang reueus pisan.

wallpaper-1

  • saméméhna:
  • Teras: