Tembok Jukut Buatan Evergreen 1m Ku 1m Tahan UV

Katerangan pondok:

Tembok jukut jieunan Grace anu hipu dina penampilan kalayan henteu kabur plastik.Daun sareng kembang palsu beresih sareng warnana terang.Warna henteu luntur nalika dianggo di luar.Naon deui, panél témbok urang nyumponan standar luhur SGS sareng leres-leres aman sareng ramah lingkungan.Kalayan tampilan anu réalistis, anjeun tiasa nganggo panél pepelakan jieunan kami pikeun ngahias bumi, kantor atanapi tempat-tempat sanés anu anjeun pikahoyong.


Rincian produk

Tag produk

Katerangan lengkep

Tembok jukut jieunan dirancang pikeun duanana aplikasi interior jeung exterior.Ieu mangrupa produk inovatif pikeun tempo intents jeung tujuan béda.Éta ogé katelah Wallpaper Tutuwuhan anu hartosna tiasa dianggo dina permukaan melengkung sareng tiasa dipotong pikeun nyocogkeun rohangan naon waé kusabab kalenturan anu kuat.Dijieun dina kaku, panels héjo urang bisa dipaké pikeun nyieun tembok héjo sarta layar visual.Anjeun tiasa ngalereskeun aranjeunna kana hateup, tembok atanapi ceilings, bentukna kana hotél kolam renang cabanas atawa pakéan nepi ka landscapes greening urban kalawan kuantitas badag rupa panels témbok jukut.

jieunan-jukut-témbok-3
jieunan-jukut-témbok-4
jieunan-jukut-témbok-5

Fitur produk

Modél G718025A
Ngaran Brand RAHMAT
Pangukuran 100 x 100 cm
Beurat Kira-kira.2,8 KGS per panel
Rujukan Warna Héjo jeung wungu
Bahan PE
Kaunggulan UV jeung Résistansi seuneu
Saumur hirup 4-5 taun
Ukuran bungkusan Ukuran 101 x 52 x 35 cm
Bungkusan karton 5 panels
Aplikasi Hiasan imah, kantor, kawinan, hotél, bandara, jsb.
Pangiriman Ku laut, karéta api jeung hawa.
Kustomisasi Bisa ditarima

Keunggulan Kami

Bahan Premium:Urang make bahan refined diimpor dina produksi guna mastikeun produk urang boga warna alam nyata jeung durability kuat.
Pamastian kualitas:panels témbok jukut jieunan urang anu SGS Certified sarta ramah lingkungan sarta non-toksik.Aranjeunna parantos lulus Tes Sepuh Cahaya dina paparan panonpoé.
Pangalaman loba pisan:Simkuring gaduh désainer profésional sarta pagawe terampil kalawan leuwih ti 20 taun pangalaman produksi nu kami bangga pisan.

héjo-témbok-hiasan

  • saméméhna:
  • Teras: