Jieunan Jukut Tembok 3D Plant Serat Textured Tembok Panels

Katerangan pondok:

Fitur:Indoor / outdoor cocog, gampang dipasang, kacida-lifelike, durability kuat.
Grace 100 cm ku 100 cm panel témbok 3D jieunan boga softness tinggi jeung élastisitas alus.Aranjeunna moal kapangaruhan ku iklim pisan.Éta bisa dipaké dina tiis, suhu luhur sarta wewengkon iklim ekstrim lianna.Ku kituna, maranéhna bakal dipaké pikeun lila tur mantuan pikeun ngahemat waragad.


Rincian produk

Tag produk

Ihtisar

Tembok tutuwuhan jieunan parantos janten tren anyar ayeuna.Éta parantos dianggo langkung sering dina hiasan bentang interior sareng luar.Sanaos pabrik simulasi sanés pepelakan nyata, éta ngagaduhan kakurangan dibandingkeun sareng pepelakan hirup.Nanging, dina seueur lingkungan sareng rohangan, pabrik palsu ngagaduhan posisi anu teu tiasa diganti nalika nimbangkeun faktor nyiram, ngabuahan sareng pangropéa.

jieunan-héjo-témbok-5
jieunan-héjo-témbok-6
jieunan-héjo-témbok-7

Lembar data

Item No. G718031
Ngaran Brand RAHMAT
Tempat Asalna Jiangsu, Cina
Pangukuran 100 x 100 cm
Beurat Kira-kira.2,7 KGS
Warna Héjo, bodas, koneng jeung wungu
Bahan PE anyar
Garansi 4-5 taun
Ukuran bungkusan Ukuran 101 x 52 x 35 cm
Jinis pakét 5 panel/ctn
Pamakéan Éta cocog pisan pikeun bumi, kantor, hotél, toko, bandara sareng seueur jinis hiasan indoor sareng outdoor.
Sampel Sadia (5-7days)
Waktos pangiriman 7-30 poé

Awas

Tutuwuhan jieunan sadayana didamel tina produk kimia sareng gaduh sababaraha sipat umum produk plastik.Ieu sababaraha tip anu anjeun kedah perhatikeun.

kahiji, Tetep jauh tina seuneu jeung ulah hawa ultra-luhur.Ulah nempatkeun eta gigireun alat atawa instrumen kalawan generasi panas tinggi, ku kituna teu ngabalukarkeun deformasi jeung discoloration.
Bréh, Ulah ninggalkeun tutuwuhan jieunan dina cai pikeun lila, utamana dina cai panas, disebutkeun aranjeunna bisa diudar.
Katilu, Ulah ngalaan pepelakan plastik ka panonpoé panas.Tegalan pepelakan di tempat teduh saatos dikumbah.
Inget tips ieu, sangkan panels témbok hirup anjeun kantos-langgeng tur evergreen.

témbok-hiasan

  • saméméhna:
  • Teras: