Taman nangtung jieunan

  • Outdoor Anti UV Quality 3-5 Taun Tembok Plant nangtung

    Outdoor Anti UV Quality 3-5 Taun Tembok Plant nangtung

    1. Pangropéa Gratis
    2. UV ditangtayungan
    3. Seuneu Dipeunteun
    4. Desain ultra-realistis
    Tembok tutuwuhan nangtung tina Grace Crafts néwak warna sareng bentuk anu réalistis tina pepelakan nyata.Dedaunan anu stabil UV tahan kaéndahan sareng ngajamin luntur minimal.

  • Hirup Tembok Tangkuban Tembok Luar

    Hirup Tembok Tangkuban Tembok Luar

    Tembok hirup jieunan mangrupikeun jinis téknologi hiasan témbok.Ieu mangrupikeun cara anu saé pikeun mawa greenery ka bumi, kebon atanapi kantor anjeun sareng nyegerkeun rohangan.Éta bisa nyieun wangunan leuwih energetic.

  • Simulated Tembok Plant Taman nangtung

    Simulated Tembok Plant Taman nangtung

    Indoor / outdoor cocog, gampang dipasang, kacida-lifelike, durability kuat.
    Grace 100 cm ku 100 cm panel témbok 3D jieunan boga softness tinggi jeung élastisitas alus.Aranjeunna moal kapangaruhan ku iklim pisan.Éta bisa dipaké dina tiis, suhu luhur sarta wewengkon iklim ekstrim lianna.Ku kituna, maranéhna bakal dipaké pikeun lila tur mantuan pikeun ngahemat waragad.

  • Ramah lingkungan simulasi tutuwuhan héjo taman jieunan

    Ramah lingkungan simulasi tutuwuhan héjo taman jieunan

    Kategori taman nangtung jieunan nyaéta produk témbok héjo wawakil kami anu nunjukkeun kreativitas sareng kasenian.Grace Crafts komitmen pikeun ngahijikeun pamandangan témbok héjo jieunan anu sampurna kana kahirupan anjeun.Ku ngadegkeun rohangan seni kreatif sareng ruang tamu anu harmonis, Grace Crafts ngajantenkeun carita Taman janten kanyataan pikeun nyegerkeun rohangan anjeun.Kalayan kamampuan R&D anu terus-terusan sareng kuat, kami komitmen pikeun ngembangkeun kebon impian tina témbok Taman Vertikal Artifisial, urang tiasa ngaropea produk témbok héjo nangtung anu béda-béda pikeun ngabeungharan garis produk sareng ngaktifkeun para nasabah pikeun mangtaun langkung pangsa pasar.

  • Tiruan Yucca Daun Panels Indoor Jeung Outdoor Hiasan

    Tiruan Yucca Daun Panels Indoor Jeung Outdoor Hiasan

    Panel témbok jukut jieunan milik salah sahiji jenis témbok hiasan anu ngamungkinkeun jalma hirup di lingkungan hirup anu caket sareng alam.Dibandingkeun sareng pepelakan asli, pepelakan palsu henteu diwatesan ku taneuh, cai atanapi cuaca.Aranjeunna gaduh ciri résistansi UV, buktina Uap, non-deformasi sareng henteu karacunan.Ngahias témbok anjeun kalayan panel témbok héjo anu elegan, aranjeunna gampang dipasang.

  • Anti UV jieunan Tembok Plant Jeung Retardasi Seuneu

    Anti UV jieunan Tembok Plant Jeung Retardasi Seuneu

    Tembok tutuwuhan jieunan mangrupakeun jenis téhnologi hiasan témbok, nu geus laun dipaké ku jalma dina taun panganyarna.Éta ogé disebut salaku témbok héjo jieunan anu ngaleungitkeun larangan taneuh sareng tiasa dipasang dina grids sareng bahan sanés tanpa ngancurkeun struktur témbok asli.Panel témbok kami tahan sinar panonpoé sareng awét.Aranjeunna henteu layu atanapi luntur, bahkan dina kaayaan luar anu parah pisan.

  • Tembok Jukut Buatan Evergreen 1m Ku 1m Tahan UV

    Tembok Jukut Buatan Evergreen 1m Ku 1m Tahan UV

    Tembok jukut jieunan Grace anu hipu dina penampilan kalayan henteu kabur plastik.Daun sareng kembang palsu beresih sareng warnana terang.Warna henteu luntur nalika dianggo di luar.Naon deui, panél témbok urang nyumponan standar luhur SGS sareng leres-leres aman sareng ramah lingkungan.Kalayan tampilan anu réalistis, anjeun tiasa nganggo panél pepelakan jieunan kami pikeun ngahias bumi, kantor atanapi tempat-tempat sanés anu anjeun pikahoyong.

  • Jieunan Jukut Tembok 3D Plant Serat Textured Tembok Panels

    Jieunan Jukut Tembok 3D Plant Serat Textured Tembok Panels

    Fitur:Indoor / outdoor cocog, gampang dipasang, kacida-lifelike, durability kuat.
    Grace 100 cm ku 100 cm panel témbok 3D jieunan boga softness tinggi jeung élastisitas alus.Aranjeunna moal kapangaruhan ku iklim pisan.Éta bisa dipaké dina tiis, suhu luhur sarta wewengkon iklim ekstrim lianna.Ku kituna, maranéhna bakal dipaké pikeun lila tur mantuan pikeun ngahemat waragad.

  • Simulated leuweung Plant Panel témbok Panel jieunan 3D Plant Serat tékstur Panel jieunan Boxwood

    Simulated leuweung Plant Panel témbok Panel jieunan 3D Plant Serat tékstur Panel jieunan Boxwood

    • 5 jaminan taun
    • harga pabrik
    • realistis foliage geulis
    • kadali kualitas ketat
    Grace 100 cm ku 100 cm panel témbok 3D jieunan boga softness tinggi jeung élastisitas alus.Aranjeunna moal kapangaruhan ku iklim pisan.Éta bisa dipaké dina tiis, suhu luhur sarta wewengkon iklim ekstrim lianna.Ku kituna, maranéhna bakal dipaké pikeun lila tur mantuan pikeun ngahemat waragad.

  • High Quality outdoor jieunan Héjo Tembok

    High Quality outdoor jieunan Héjo Tembok

    Tembok héjo jieunan kualitas luhur ieu tiasa disaluyukeun pikeun pas sareng daérah anjeun, ngamungkinkeun anjeun nyaluyukeun orientasi unggal panel pikeun maksimalkeun tampilan alami.