Panel tutuwuhan jieunan

  • MILAN Matt jieunan Boxwood Panel

    MILAN Matt jieunan Boxwood Panel

    Panel boxwood jieunan nyiptakeun privasi anu aheng atanapi layar angin. Masing-masing panel 50 cm x 50 cm anu didamel gaduh kembang pink realistis anu langsung narik perhatian masarakat.Paké sababaraha panels babarengan pikeun backdrop témbok nu ngeusi spasi anjeun kalayan kembang anca sarta greenery.Éta ogé karya landscaping sampurna pikeun duanana decors indoor na outdoor.

  • Boxwood pager hirup Panel jieunan Héjo Jukut Tembok jero rohangan

    Boxwood pager hirup Panel jieunan Héjo Jukut Tembok jero rohangan

    Tembok Jukut Héjo jieunan ogé katelah panel boxwood jieunan.Aranjeunna nyiptakeun privasi anu aheng atanapi layar angin. Panel 50 cm x 50 cm kami gaduh kembang bodas realistis sareng dedaunan anu langsung narik perhatian masarakat.Anggo sababaraha panel babarengan pikeun latar témbok anu ngajantenkeun bumi & kebon anjeun katingali saé sareng seger.

  • Grace Faux Plant Panels témbok decor

    Grace Faux Plant Panels témbok decor

    • pangropéa bébas
    • standar SGS
    • instalasi Gancang jeung gampang
    • Daun maple Ultra-lifelike
    Nalika anjeun ngahias pager, balkon atanapi témbok anjeun, panel tutuwuhan palsu mangrupikeun pilihan anu saé pikeun kéngingkeun hasil instan.Aranjeunna ngabantosan nyiptakeun kebon nangtung anu dampak luhur anu ngeusian rohangan anjeun kalayan greenery anu endah.Panel témbok héjo kami masihan anjeun tampilan alam anu sampurna.

  • Panonpoé Ditangtayungan Palsu Tembok Hiasan Tutuwuhan Pikeun Backdrops

    Panonpoé Ditangtayungan Palsu Tembok Hiasan Tutuwuhan Pikeun Backdrops

    tutuwuhan hiasan témbok palsu ogé katelah panels boxwood jieunan.Aranjeunna nyiptakeun privasi anu aheng atanapi layar angin. Masing-masing panel 50 cm x 50 cm anu didamel gaduh kembang pink realistis anu langsung narik perhatian masarakat.Paké sababaraha panels babarengan pikeun backdrop témbok nu ngeusi spasi anjeun kalayan kembang anca sarta greenery.Éta ogé karya landscaping sampurna pikeun duanana decors indoor na outdoor.

  • Jieunan Jukut Mat Plastik Tangkuban Parahu Pikeun Landscaping

    Jieunan Jukut Mat Plastik Tangkuban Parahu Pikeun Landscaping

    • diudar-tahan
    • instalasi DIY
    • Gampang pikeun nyambungkeun panels
    Diwangun ku daun kayu putih jeung sabina chinensis
    Grace mat jukut jieunan bisa gampang motong sarta napel substrat nanaon.Anjeun tiasa DIY témbok anjeun nyalira kalayan daun sareng kembang palsu anu béda.Produk kami leres-leres sareng didamel tina bahan kualitas luhur.Éta sadayana distabilkeun UV, hartosna ngirangan warna luntur anu nyababkeun umur panjang.

  • Tembok Héjo jieunan 50 x 50 CM Taman nangtung

    Tembok Héjo jieunan 50 x 50 CM Taman nangtung

    Tembok héjo jieunan parantos janten tren anyar dina taun-taun ayeuna.Hal ieu loba dilarapkeun dina walkways, wewengkon gawé kantor, témbok hotél, meja panarimaan, backdrop fotografi kawinan, jsb Jeung harga nu lumrah, éta nawarkeun kami cara ongkos-efisien pikeun ngaronjatkeun nilai harta urang.Tembok héjo jieunan gampang dipasang.Unggal panel témbok boga konektor interlocking.Anjeun malah tiasa ngabentuk panel kana ukuran anu dipikahoyong ku ngagunakeun gunting.

  • Boxwood Hedges jieunan Panels Héjo Jukut Tembok Hiasan Tembok tutuwuhan jieunan

    Boxwood Hedges jieunan Panels Héjo Jukut Tembok Hiasan Tembok tutuwuhan jieunan

    Panel témbok jukut jieunan milik salah sahiji jenis témbok hiasan anu ngamungkinkeun jalma hirup di lingkungan anu caket sareng alam.Dibandingkeun sareng pepelakan nyata, pepelakan palsu henteu diwatesan ku taneuh, cai, cuaca atanapi bahkan rohangan.Aranjeunna gaduh ciri résistansi UV, buktina Uap, non-deformasi sareng henteu karacunan.Anjeun tiasa ngahias témbok anjeun kalayan panel témbok héjo anu elegan, aranjeunna gampang dipasang.