FAQs

Patarosan anu sering ditaroskeun

Peryogi bantosan?Pastikeun nganjang ka panglawungan dukungan kami pikeun ngajawab patarosan anjeun!

1. Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

Kami pabrik jeung dipiboga 2 pabrik béda (pepelakan jieunan sarta palapis waterproof) kalawan 200 pagawe di total.

2. Naon barang panas anjeun?

Kami ngagaduhan 10 desainer profésional sareng langkung ti 250 skus bakal kalaksana unggal taun sareng produk utama kami nyaéta témbok héjo jieunan, kotak kayu buatan.

3. Kumaha ngeunaan Métode Pangiriman?

DHL / UPS / TNT / FedEx sareng kiriman hawa sareng kiriman laut sanés tiasa dianggo.Dina hiji kecap, urang tiasa ngalakukeun naon waé kiriman anu anjeun pikahoyong.

4. Kumaha ngeunaan tanggal pangiriman?

Sacara umum, tanggal pangiriman bakal 14 poé gawé pikeun kuantitas meuli normal.Tapi upami pesenan langkung ageung, mangga parios kami langkung jauh.

5. Kumaha ngeunaan labél jeung logo?

Sesuaikeun labél sareng logo tiasa dianggo.

6. Kumaha ngeunaan MOQ?

MOQ handap tina 40PCS per gaya.

7. Sabaraha lami periode jaminan produk anjeun?

Sadaya barang urang aya garansi 4-5 taun sareng urang bakal ngagentos gratis pikeun sadaya barang masalah.

Siap ngamimitian?Contact us kiwari pikeun cutatan bébas!

Simkuring hoyong ngadangu ti anjeun!