Simulated leuweung Plant Panel témbok Panel jieunan 3D Plant Serat tékstur Panel jieunan Boxwood

Katerangan pondok:

• 5 jaminan taun
• harga pabrik
• realistis foliage geulis
• kadali kualitas ketat
Grace 100 cm ku 100 cm panel témbok 3D jieunan boga softness tinggi jeung élastisitas alus.Aranjeunna moal kapangaruhan ku iklim pisan.Éta bisa dipaké dina tiis, suhu luhur sarta wewengkon iklim ekstrim lianna.Ku kituna, maranéhna bakal dipaké pikeun lila tur mantuan pikeun ngahemat waragad.


Rincian produk

Tag produk

Katerangan lengkep

Tembok tutuwuhan simulasi mangrupikeun sistem kebon nangtung anu dirancang pikeun aplikasi interior sareng luar.Ieu mangrupa produk inovatif pikeun tempo intents jeung tujuan béda.Hal ieu ogé dianggap salakuTutuwuhan Wallpaperanu hartosna tiasa dianggo dina permukaan melengkung sareng tiasa dipotong pikeun nyocogkeun rohangan naon waé kusabab kalenturan anu kuat.Napel dina kaku, panels tutuwuhan urang bisa dipaké pikeun nyieun tembok héjo sarta layar visual.Anjeun tiasa ngalereskeun pungkur unggal panel kana hateup anjeun, tembok atanapi permukaan siling nganggo colokan paku, kabel dasi atanapi sekrup.

jieunan-boxwood-3
jieunan-boxwood-4
jieunan-boxwood-2

Fitur produk

Barang Simulated leuweung Plant Panel témbok Panel jieunan 3D Plant Serat tékstur Panel jieunan Boxwood
Ngaran Brand RAHMAT
Pangukuran 100 x 100 cm
Rujukan Warna Héjo bodas
Bahan PE
Kaunggulan UV jeung Résistansi seuneu
Saumur hirup 4-5 taun
Ukuran bungkusan Ukuran 101 x 52 x 35 cm
Bungkusan karton 5 panels
Aplikasi Hiasan imah, kantor, kawinan, hotél, bandara, jsb.
Pangiriman Ku laut, karéta api jeung hawa.

Keunggulan Kami

Bahan Premium:Urang make bahan refined diimpor dina produksi guna mastikeun produk urang boga warna alam nyata jeung durability kuat.
Pamastian kualitas:panel témbok tutuwuhan jieunan urang anu SGS Certified sarta ramah-eco sarta non-toksik.Aranjeunna parantos lulus Tes Sepuh Cahaya dina paparan panonpoé.
Pangalaman loba pisan:Kami gaduh desainer berbakat sareng padamel profésional kalayan langkung ti 20 taun pangalaman produksi anu kami bangga pisan.

wallpaper-1

  • saméméhna:
  • Teras: