High Quality outdoor jieunan Héjo Tembok

Katerangan pondok:

Tembok héjo jieunan kualitas luhur ieu tiasa disaluyukeun pikeun pas sareng daérah anjeun, ngamungkinkeun anjeun nyaluyukeun orientasi unggal panel pikeun maksimalkeun tampilan alami.


Rincian produk

Tag produk

Rincian Téknis

outdoor-jieunan-héjo-témbok-3
outdoor-jieunan-héjo-témbok-7
outdoor-jieunan-héjo-témbok-6
Barang G718051
Ukuran 100 x 100 cm
Wangun pasagi
Warna Héjo poék, bodas sareng konéng dicampur
Bahan PE
Garansi 4-5 taun
Ukuran bungkusan Ukuran 101 x 52 x 35 cm
Bungkusan 5 lembar/ctn
Beurat kotor 17 kg
Manufaktur Injeksi dijieun poliétilén

Panjelasan Produk

1. Naon tembok héjo jieunan?
Tembok héjo jieunan dianggap salah sahiji jenis seni hiasan.Éta téh uaually napel dina témbok, siling jeung pager.Diwangun ku simulasi tinggi tutuwuhan leutik jeung kembang, témbok héjo jieunan nyadiakeun katingal realistis.Éta dirarancang ku insinyur kalayan ngarujuk kana kaayaan kamekaran alami tina témbok pepelakan nyata di alam.Kalayan henteu aya watesan, éta tiasa diterapkeun kana rupa-rupa rohangan anu anjeun tiasa gambarkeun pikeun mawa surak sareng liveliness.

2. Naon kaunggulan tina témbok héjo jieunan?

Plastik kuat & Konservasi Lingkungan

Kusabab élastisitas anu luhur tina bahan plastik, témbok héjo jieunan tiasa cocog sareng modél jangkung sareng bentuk khusus sareng tiasa dijaga ogé evergreen.Ayeuna pepelakan jieunan henteu ngan ukur beunghar rupa-rupa, tapi ogé réalistis pisan dina tékstur sareng warna.Bahan baku utamana bahan PE ramah lingkungan nu Certified janten aman.

Teu dibatesan ku lingkungan

Pikeun tempat jero ruangan, sapertos kantor, hotél sareng rohangan bawah tanah, aya kakurangan cahaya anu serius sapanjang taun.Di sababaraha tempat outdoor kawas tembok tinggi, juru jeung plazas, teu ngan teu nyaman keur cai, tapi ogé kakeunaan panonpoé ngaduruk.Pangropéa témbok tutuwuhan hirup bakal langkung mahal.Sabalikna, pepelakan jieunan kirang kapangaruhan ku cuaca atanapi rohangan.

Biaya-éféktif & Pangropéa Gratis

Harga témbok héjo jieunan henteu luhur sareng sababaraha langkung handap tibatan kembang nyata sareng jukut nyata.Kusabab bahan palastik anu hampang, aranjeunna gampang diangkut sareng gampang dibawa.Anu langkung penting, pangropéa pepelakan palsu langkung saderhana tibatan anu asli.Daun palsu teu mildew atanapi rot.Penyiraman, pruning sareng kontrol hama henteu diperyogikeun.

témbok nangtung12

  • saméméhna:
  • Teras: