Naon Mangpaat Tembok Tumbuhan Buatan

Greening tilu diménsi muncul beuki populér di wangunan kota.Urang bisa ningali beuki loba tutuwuhan héjo subur dina kolom sasak, passages, guardrails, tembok jeung tempat séjén.Éta témbok tutuwuhan.Numutkeun bahan anu béda, témbok pepelakan tiasa dibagi kana témbok pepelakan ékologis sareng témbok pepelakan jieunan.Dinten ieu, hayu urang ngobrol ngeunaan kauntungan tina tembok tutuwuhan jieunan.

1. Nyimpen spasi & beautify kota
Tembok tutuwuhan jieunannempatan wewengkon leutik.Éta henteu ngan ukur ngamangpaatkeun rohangan, tapi ogé ningkatkeun tingkat penghijauan rohangan.Tembok wangunan nangtung kalawan témbok héjo faux boga dampak visual kuat batan greenery datar.Éta ogé ngajadikeun kota beton langkung lembut.Tembok tutuwuhan mawa greenness sarta kanyamanan ka kota bustling tur ribut.Ieu brings tetempoan alam nu ngan bisa ditempo di alam liar ka kota.Ieu mangrupakeun kombinasi sampurna alam jeung manusa.Nalika unggal pojok kota gaduh napas alam, éta bakal gaduh nilai anu langkung ageung sareng kanikmatan visual tibatan penghijauan pesawat anu monoton.
urban-greening
2. Noise isolasi
Alatan perkembangan pesat kota, sora sabudeureun urang ogé ngaronjat.Sora jeung geter ti balaréa, kapal terbang, mobil, motor jeung sajabana geus nutupan kota tempat urang cicing.Polusi bising parantos janten masalah anu parah pisan.Tembok tutuwuhanboga fungsi buffering noise nu greatly ngaronjatkeun Geter éksternal jeung noise tur mantuan kami ngajawab masalah ieu.Dina waktu nu sarua, tembok tutuwuhan ogé bakal greatly ngurangan pantulan sora wangunan.

3. Personalization & kustomisasi
Tembok tutuwuhan simulasi diwangun ku rupa-rupa tutuwuhan simulasi.Rupa-rupa pepelakan simulasi pisan komprehensif sareng beunghar.Ku alatan éta, témbok tutuwuhan simulated ieu kacida pribadi tur bisa sagemblengna ngaropéa nurutkeun gaya hiasan, ukuran wewengkon sarta pamandangan lumaku.

indoor-hiasan


waktos pos: Apr-08-2022