Tembok Héjo Tiruan Ngarobah Kahirupan Urang Jeung Lingkungan

Upami anjeun sono ka musim semi sareng usum panas, naha masih aya héjo dina usum gugur sareng usum tiis?Kalayan kamekaran masarakat anu gancang, urbanisasi sareng wirahma modern ningkatkeun tekanan ka jalma.Leumpang ngaliwatan wangunan kalayan kaca jeung semén ka tempat dimana anjeun damel unggal poe tur mimitian dinten sibuk.Sagala rupa hal ngajadikeun anjeun overwhelmed.Anjeun tiasa ngangkat sirah anjeun sareng ningali sabudeureun, nyobian milarian jalan pikeun bersantai saraf anjeun.Nalika tembok tiis tur teuas némpél panon anjeun geus capé, naha éta nyieun haté anjeun lila pikeun leuweung pikeun bersantai saraf tense Anjeun.Jawabanna pasti "enya".

tekanan gawé

Tembok héjo jieunandi kota urang nyadiakeun sambungan fisik jeung méntal ka alam.Éta tiasa nyerna tekanan sareng faktor anu teu harmonis dina kahirupan urang, sahingga ningkatkeun kaséhatan fisik sareng mental urang.Ngagem jaket lemes dina luar tiis, beton bertulang tangguh bisa nyieun pikiran urang ngora tur leuwih energetic sarta greatly ngurangan kacapean fisik.

Pikeun ngawangun bumi anu saé pikeun manusa sareng nyiptakeun lingkungan ékologis héjo anu cocog pikeun padumukan manusa, urang milih témbok héjo jieunan pikeun ngahias lingkungan urang.Tembok héjo anu disimulasi cocog pikeun tempat anu inténsitas cahaya rendah sareng ventilasi anu goréng, sapertos bar bawah tanah.Métode ngaropéa anu béda-béda tiasa dianggo sacara fleksibel dumasar kana kaayaan situs pikeun ngalereskeun pepelakan dina posisi anu diperyogikeun.Sakumaha urang terang, pepelakan jieunan henteu kawatesan ku lingkungan.Anjeun tiasa nyiptakeun tercinta anjeunTaman Gantungdi mana waé.

Kalayan kamajuan téknologi bahan wangunan anu gancang, ideu desain sareng kréatipitas parantos dibébaskeun sateuacana.Langkung seueur rohangan jero ruangan anu jangkung muncul dina kahirupan urang.Tembok héjo simulasi ngan nyumponan kabutuhan landskap rohangan.Éta nyiptakeun éfék lansekap anu henteu tiasa dihontal ku pepelakan biasa.

badag-héjo-témbok

Salaku karya seni ékologis pleasing, tembok héjo cocog pikeun loba tempat, kayaning kafe, taman, jalan komérsial, alun-alun, stasion, auditoriums, tempat hiburan, taman ékologis, palataran masarakat, aula paméran, kantor, tempat kawinan, jsb.

Tembok héjo jieunan lain ngan hiji karya seni, tapi ogé mangrupa helper saeutik pikeun ngaronjatkeun lingkungan hirup urang.Kaséhatan sareng kahirupan kualitas luhur anu dibawa ku témbok héjo simulasi teu tiasa diganti.

héjo-témbok-di-bar


waktos pos: Apr-08-2022